top of page
Ierse dansshow

IERSE DANSSHOWS

Rose Irish Dance School heeft haar eigen showgroep:

ROSE IRISH DANCE COMPANY

Rose Irish Dance Company is een semi-professionele Ierse showdansgroep, die energieke Ierse dansshows á la Riverdance en Lord of the Dance door heel Nederland brengt. Het enthousiasme van de dansers zorgt ervoor dat de 'vonk' bij ieder optreden weer overslaat op het publiek, en zo maken zij ieder evenement of show tot een waar feestje!

De Company trad onder meer al op tijdens de Nationale Taptoe in Ahoy, Comedy & Concert in De Kuip, Circus Gerschtanowitz op SBS6, Holland's Got Talent, The Big Show, LOL (Amazon Prime) en ga zo nog maar even door.

De showgroep is flexibel in grootte en samenstelling, zodat ze voor ieder soort evenement een passend optreden kan verzorgen.

Voor meer informatie of een boeking, neem contact op.

Ierse dansshow.jpg

Celtic Sparks

Sinds kort toert onze dansgroep samen met de beste Ierse muzikanten van Nederlandse bodem onder de naam 'Celtic Sparks' door de theaters met hun debuutshow 'A Trip To Ballygonefishin'. 

Celtic Sparks volgt in de voetsporen van bekende shows als Riverdance en Lord of the Dance, waarbij Ierse muziek en dans op een overweldigende manier gepresenteerd worden. Met maar liefst 12 dansers en 9 muzikanten is Celtic Sparks een productie van formaat, waarbij het publiek getrakteerd wordt op een onvergetelijke ervaring. Het avondvullende programma bestaat geheel uit originele composities en choreografieën, met een ruime variatie aan geluiden, van zoetgevooisde Keltische ballades tot de bekende roffelende Ierse tapdans.

Voor meer informatie en tourdata:

www.celticsparks.com

bottom of page